Series

Goesting (2010) Aantal seizoenen: 1

Mijn score:
+/- 50min | Drama
 Goesting
(2010) on IMDb

Zes mensen die ondanks hun totaal verschillende achtergronden en karakters, elke dag samen knokken voor het succes van hun restaurant, Felixir. Hun gezamenlijke droom is een ster te verwerven in de Michelingids. Ze moeten te midden van hun potten en pannen een evenwicht zien te vinden tussen privé en werk. Soms staan ze lange dagen samen in de keuken of de zaal van de restaurant, wat uiteraard voor de nodige strubbelingen zorgt. Maar met een lach en een traan banen ze zich langzaam maar zeker een weg naar de top.

Afleveringen
Seizoen 1 (2010) 13 afleveringen
1. Aflevering 1
Na het zoveelste conflict met zijn team gaat chef-kok Mauro buiten medeweten van zijn partner Laurence op zoek naar Hannes, de souschef met wie hij jaren prima heeft samengewerkt. Tegelijk komt de jonge, ambitieuze stagiaire Nico zich aanbieden. Sommelier Kurt test meteen uit of zij zo veel ervaring heeft als ze beweert. In het restaurant heeft een man een jonge vrouw onder valse voorwendsels naar een romantisch etentje gelokt. Dienster Linda vindt dat ze moet ingrijpen. De ouders van Mauro komen heel ongelegen op bezoek.
2. Aflevering 2
Nico moet al meteen ondervinden dat chef Mauro met twee maten en twee gewichten werkt. Een dame brengt, tegen de regels in, haar hondje mee naar het restaurant. Het team weet niet wat te doen, want het gaat om een zeer trouwe klant wier man net overleden is. Mauro begrijpt niet waarom het niet meer goed gaat tussen Hannes en Laurence. Kurt ontvangt zijn mentor, maar moet zijn visie over hem en zijn vooroordelen op een pijnlijke manier bijstellen. Gelukkig kruist een heel knappe vrouw zijn pad.
3. Aflevering 3
Nico verzet zich hevig tegen de pesterijen van de keukenbrigade. De strijd om de eerste ster is ingezet en iedereen is zeer gemotiveerd. Maar Laurence vindt dat Mauro en Hannes realistisch moeten blijven. Kurt wordt op een pijnlijke manier geconfronteerd met het beroep van zijn grote liefde. Linda raakt hevig ontroerd door het verhaal van een onverwachte klant. Laurence moet ondervinden dat ze haar verleden als model niet zomaar kan afschudden.
4. Aflevering 4
De hele ploeg wordt ingezet voor het huwelijksfeest van de boezemvriendin van Laurence. In de drukte moeten ze een oplossing vinden voor twee trouwe klanten die lang geleden gereserveerd hebben. Mauro wil van de gelegenheid gebruik maken om Laurence op een originele manier ten huwelijk te vragen. Linda ontdekt de waarheid achter Kurt en zijn grote liefde. Nico kan een oplossing brengen wanneer het feest in het honderd dreigt te lopen. Bij haar problemen met de chef kan ze rekenen op de steun van Hannes.
5. Aflevering 5
Mauro zoekt troost in de drank na het conflict met Laurence en ook Kurt moet een groot verdriet verwerken. Die laatste krijgt daarbij gelukkig hulp van zijn collega Linda. Nico ontmoet een vriendin van vroeger en zegt in een gekke bui dat ze de baas is van Felixir. Haar vriendin wil nu wel eens echt zien hoe ver Nico het heeft gebracht. Een klant verrast iedereen met het blind proeven van het menu en het bepalen van de ingrediënten. Wanneer hij zich toch vergist, komt hij tegenover Mauro en zijn hele team te staan. Nico neemt op haar manier wraak op de arrogante klant.
6. Aflevering 6
Mauro wil met Felixir meer in de media komen en vraagt een bekend culinair recensent om langs te komen. Linda heeft haar nieuwe vriend uitgenodigd, maar raakt meteen in de ban van zijn collega. Drie jonge mannen maken grote sier en zetten de boel op stelten. Ondertussen wil Mauro een leverancier van exclusieve producten strikken door zijn dochter aan te nemen als stagiaire. Helaas zorgt het meisje voor zo veel heibel in Felixir dat de ploeg verscheurd dreigt te raken.
7. Aflevering 7
Wanneer de afwasser niet komt opdagen, moet Kurt ingezet worden. Linda kan het niet laten om zich te bekommeren om een jong meisje dat met haar vader in Felixir haar verjaardag moet vieren. Een televisiereportage en kookles moeten Mauro en Felixir meer bekendheid geven. Maar tot zijn ergernis geven de televisiemakers de voorkeur aan Nico als presentatrice. Mauro geeft zich niet gewonnen en werkt keihard aan een nieuw en origineel gerecht. Hij moet daar op een pijnlijke manier de gevolgen van dragen.
8. Aflevering 8
Mauro ziet de toekomst heel somber in na zijn lichamelijke crash. Hannes en Nico zorgen ervoor dat Felixir kan blijven draaien zonder de chef. Hannes maakt grote indruk op de sterrenchef en mentor van Mauro, die Felixir met zijn bezoek vereert. Kurt is er zeker van dat er een Michelin-inspecteur in de zaak aanwezig is en ergert zich aan de overige klanten, die volgens hem niet passen in een sterrenzaak. Linda en Kurt zijn getuige van het ongewone gedrag van Laurence en Hannes. Maar hun eigen gedrag is evenmin gewoon.
9. Aflevering 9
Mauro komt terug uit het ziekenhuis en besluit voortaan het leven en zijn taak als chef op een heel andere manier aan te pakken. Zelfs nu er waarschijnlijk een inspecteur zal langs komen. Het plaatselijke carnaval comité vergadert op zijn eigen manier in Felixir. Tot overmaat van ramp moet de zus van Laurence haar baby voor enkele uurtjes naar Felixir brengen. Kurt wil de kwaliteit van het huis en van de wijnen omhoog halen, maar vindt voorlopig geen gehoor bij Mauro en Laurence. Hij neemt dan maar zijn toevlucht tot de grote middelen, zelfs al zijn die niet geoorloofd.
10. Aflevering 10
De vaste bloemenleveranciers komen de verloving van hun dochter vieren. Wanneer de jongen in kwestie arriveert, kijken ze heel verwonderd op. Een jonge vrouw is verrast wanneer haar vriend voor haar verjaardag nog een ander koppeltje heeft uitgenodigd. Met al zijn levenservaring doorziet Kurt meteen de situatie en kan Linda de jonge vrouw troosten. Een vreemde klant stelt zich voor als Michelin-inspecteur. Laurence is in paniek wanneer ze merkt wat Kurt in handen heeft gekregen. Op dat moment kondigt Mauro trots aan dat hij en Laurence een kindje willen.
11. Aflevering 11
Nu er al een inspecteur is langs gekomen, wil Mauro dat zijn ploeg nog meer het onderste uit de kan haalt. Er komen oude 'vrienden' van Nico langs en zij kan niet anders dan hen helpen. Maar de politie is de 'vrienden' op het spoor. De ex-man van Linda komt langs met zijn nieuwe partner. Maar tot Linda's verwondering wil hij zijn nieuwe vrouw niet gewoon voorstellen. Kurt ziet een nieuw leven voor zich, nu zijn moeder overleden is. Hij besluit open kaart te spelen met Mauro en de collega's van Felixir.
12. Aflevering 12
Mauro en Laurence leven op voet van oorlog sinds Mauro de waarheid kent over haar en Hannes. Hannes lijkt zich opnieuw niet aan de afspraken met Laurence te houden. Nico is terug en kan weer aan de slag. Zij wordt tegen de zin van Laurence meteen door Mauro ingezet voor een belangrijke kookles. De ex-man van Linda daagt op met hun dochter en wil Linda overtuigen om het oude leven opnieuw op te nemen. Kurt krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren.
13. Aflevering 13
Het is Nico's verjaardag. Precies op de dag dat de 'sterren' worden uitgedeeld. Nico is bang dat niemand haar zal feliciteren. Laurence wil haar persoonlijk leven prioriteit geven en maakt plannen om te vertrekken. Maar juist op dit moment komen haar ouders aan om de ster voor Felixir te vieren. Wanneer een groep jonge meisjes een vrijgezellenfeest houden, grijpt Mauro op zijn eigen manier in.
cast
Chris Thys
...
Linda Verhoeven
Darya Gantura
...
Nicolien Vastenavondt
Gene Bervoets
...
Kurt Goossens
Jan Van Looveren
...
Mauro Dierckx
Louis Talpe
...
Hannes Blondeel
Patsy Van der Meeren
...
Laurence Tossijn
An Jordens
...
Nancy
Anke Helsen
...
Rita
Anna Vercammen
...
Sylvie
Axel Daeseleire
...
Eddy Moens
Bart Van Avermaet
...
Ronny
Bert Cosemans
...
Timmermans
Bob Selderslaghs
...
prins Carnaval
Bodé Owa
...
Rathko
Camilia Blereau
...
Magda
Door Van Boeckel
...
Bavo
Ellen Van Cutsem
...
Ina Oris
Erik Burke
...
Etienne
Erik Goris
...
Victor
Ernst Löw
...
Sacha
Frank Focketyn
...
schepen
Frank Van Erum
...
Sven
Geert Vermeulen
...
Grigoris
Gerd De Ley
...
Peter
Govert Deploige
...
Luc
Griet Boels
...
Hilde
Griet Dobbelaere
...
Kelly
Hans Van Cauwenberghe
...
Rik Daemen
Herman Boets
...
Rudy
Ilse Uitterlinden
...
Lizette
Ingrid De Vos
...
Mia
Isabelle Van Hecke
...
Kirsten
Jaak Van Assche
...
Gene Vervloet
Janine Bischops
...
poetsvrouw kerk
Jef Castermans
...
keukenhulp
Jef Demedts
...
Verlinden
Jef Ravelingien
...
Marc
Jeroen Van Dyck
...
Bart
Joke De Bruyn
...
Tamara
Jonas Van Geel
...
Brent
Jos Dom
...
Antoine
Karel Soffers
...
souschef Pierre
Karen Van Parijs
...
Lieve
Katelijne Verbeke
...
Katrina
Katrien Vandendries
...
Veronique
Kristine Arras
...
Yvette
Leah Thys
...
Jackie Colpaert
Leen Dendievel
...
Sarah
Leen Diependaele
...
Wendy
Lindsay Bervoets
...
vriendin van Kelly
Ludo Hoogmartens
...
Fernand
Luk De Konink
...
Wout
Luk Wyns
...
Ludo
Maarten Bosmans
...
Serge
Maarten Mertens
...
Arno
Machteld Timmermans
...
dokter
Marc Bober
...
Karel
Marc Coessens
...
Guy
Marc Meersman
...
vriend van Luka
Marc Peeters
...
Johan Oris
Marianne Devriese
...
Claudia
Marijke Hofkens
...
Nelly
Maya Moreel
...
verpleegster
Michel Bauwens
...
Raymond
Mustapha Emran
...
Omar
Nathalie Meskens
...
Elke
Pepijn Caudron
...
Jan Janssen
Peter Bastiaensen
...
Filip Govaert
Peter Bulckaen
...
kaasmeester
Pol Goossen
...
Seynaeve
René Verreth
...
Robrechts
Rikkert Van Dijck
...
Geert
Roland Dries
...
hulpkok Benny
Ron Cornet
...
chef
Rudi Delhem
...
boer Verhoeven
Sofie Truyen
...
Amber
Steven Boen
...
Stefan
Sura Dohnke
...
vriendin van Kelly
Sven De Ridder
...
Dennis
Tassim Zerqane
...
Sammy
Tine Laureyns
...
Caroline
Tom De Hoog
...
Stijn
Tuur De Weert
...
Wilfried Dierckx
Victor Peeters
...
Benny
Werner Gielis
...
arbeider wegenwerken
Willy Thomas
...
Kaminsky
Wouter Van Lierde
...
René
Fotogalerij
Reacties
© 2020-2021 VFDb.be
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Welke cookies gebruiken we en waarom?
We gebruiken cookies op vfdb.be. Sommige zijn noodzakelijk voor een optimale gebruikerservaring, andere leren ons hoe anonieme bezoekers de website gebruiken. Ten slotte zijn er marketing cookies om advertenties via Facebook en Google relevant te houden en om inhoud uit social media te tonen. De gemeten gegevens worden altijd anoniem verwerkt en nooit doorgegeven aan derden.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring (stap 1/5)

Noodzakelijke cookies
Deze functionele cookies garanderen je een optimale surfervaring. Zonder deze cookies zou onze site niet goed werken.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Analytische cookies (stap 2/5)
De analytische cookies laten ons toe om het surfgedrag van grote groepen (anonieme) bezoekers beter te begrijpen. Op basis hiervan maken we de informatie op onze website efficiënter en toegankelijker.
Belangrijk: we gebruiken de cookies van Google Analytics maar delen geen gegevens met Google!
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Advertentiecookies (stap 3/5)
Deze cookies zorgen ervoor dat advertenties voor jou geoptimaliseerd worden op basis van je surfgedrag. Als je deze cookies niet aanvaardt, krijg je nog steeds advertenties te zien. Alleen zullen deze niet aangepast zijn aan jouw surfgedrag.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Cookies voor marketing (stap 4/5)
Cookies van YouTube, Instagram en Facebook zijn noodzakelijk om inhoud (zoals filmpjes) van deze social media te bekijken.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Je cookies wijzigen? (stap 5/5)
Dat kan op elk moment. Klik onderaan op "Cookie instellingen" en pas je instellingen zo aan.
Toegevoegd aan uw favorieten!
Mijn favorieten