Series

VLOGLAB #Stories (2018 - ...)

Mijn score:
KT | +/- 25min | Jeugd
 Vloglab #Stories
(2018) on IMDb

Het reilen en zeilen in het leven van de VLOGLAB-vloggers, dat bol staat van liefde, vriendschap en drama.

Afleveringen
Seizoen 1 (2018) 10 afleveringen
1. Vloglab Beach - Aflevering 1
De vloggers worden uitgenodigd voor een awardshow aan de zee... Dus beslissen alle Vloglabbers om eens samen op vakantie te gaan in een huisje! Chloé heeft tijdens de barbecue een kei cool idee...
2. Vloglab Beach - Aflevering 2
De jongens en meisjes gaan op de tweede dag van hun verblijf voor het eerst naar het strand. Het wordt een fijne dag en dan valt Angela in het water.
3. Vloglab Beach - Aflevering 3
De Vloglab jongens en meisjes zijn nog steeds aan het strand. Ze ravotten en genieten van het mooie weer. Wanneer ze terug naar hun strandhuis gaan, ontdekken ze een mandje.
4. Vloglab Beach - Aflevering 4
In de vierde aflevering komen de buren van onze vloglab jongeren nog eens langs en maakt Stien samen met Jasper en Chloé een leuke musical.ly. Dan ontdekt Stien dat ze al haar volgers kwijt is...
5. Vloglab Beach - Aflevering 5
Stien ontmoet de hacker van haar musical.ly. Anneleen babbelt met de knappe redder maar dan komt Sarah eraan. En wat zou er in het geheimzinnige smsje staan dat Cédric heeft gekregen?
6. Vloglab Beach - Aflevering 6
De vloglab jongens halen een prank uit met Sarah. Iedereen maakt zich klaar voor een superleuke party.
7. Vloglab Beach - Aflevering 7
Andy Peelman toont zijn beste versiertrucs op het megaleuke feestje. De volgende ochtend is hij ook als eerste wakker en maakt hij iedereen wakker. Daar is de rest niet zo blij mee.
8. Vloglab Beach - Aflevering 8
De meisjes van Vloglab gaan shoppen speciaal voor de awardshow. De jongens doen terwijl een watergevecht en gaan naar een verlaten plek waar ze op ontdekking gaan. Daar ontmoeten ze Rune.
9. Vloglab Beach - Aflevering 9
Jasper heeft een ochtendhumeur. Clarice en en Angela ontdekken een genante foto van Sarah en lichten haar in. De andere vloglab kids maken een video om Sarah te steunen. Terwijl gaat Tristan op date met Rune.
10. Vloglab Beach - Aflevering 10
De laatste aflevering van Vloglab Beach #stories​. Dat betekent dat het tijd is voor de awardshow. De jongens en meisjes van Vloglab maken zich klaar voor een spetterende avond.
Seizoen 2 (2018) 10 afleveringen
Momenteel geen info over de afleveringen beschikbaar.
Seizoen 3 (2019) 10 afleveringen
Momenteel geen info over de afleveringen beschikbaar.
Seizoen 4 (2019) 13 afleveringen
Momenteel geen info over de afleveringen beschikbaar.
Seizoen 5 (2020) 16 afleveringen
Momenteel geen info over de afleveringen beschikbaar.
Seizoen 6 (2021) 14 afleveringen
1. Vloglab Drama - Aflevering 1
Kamilla en Louis zitten met de handen in het haar na de ontvoering van hun dochtertje, de vloggers leven met haar mee. Ook Tristan is nog steeds niet de oude, maar misschien kan Annelies daar wel verandering in brengen. Clarice krijgt van haar vader onverwachts minder fijn nieuws te horen. Zowel Chloé als Angela gaan op date, maar dat verloopt niet allemaal even vlekkeloos.
2. Vloglab Drama - Aflevering 2
Stien maakt zich klaar om voor de eerste keer naar de universiteit te gaan, terwijl we Chloé volgen op het middelbaar. De vloggers komen samen in het clubhuis om Kamilla bij te staan in haar zoektocht naar Flora. Renzo gaat dan weer op bezoek bij Chakir om zijn plan met de baron in werking te laten treden.
3. Vloglab Drama - Aflevering 3
Alle vloggers gaan opsporingsaffiches plakken om Kamilla te helpen met haar zoekactie. Anneleen komt te weten dat ze een nummer zal moeten opnemen met een boysband, met allemaal knappe jongens... Sarah houdt audities voor de danswedstrijd.
4. Vloglab Drama - Aflevering 4
Anneleen komt te weten dat ze moet kussen met Brian voor de videoclip, Cédric is hier niet zo blij mee... Chakir gaat voor het eerst naar een praatgroep, waar hij Zoë leert kennen. Daan wil Angela in de watten leggen en neemt haar mee naar een beautysalon. Er ligt een eng pakketje op Tristan te wachten wanneer hij thuis toekomt...
5. Vloglab Drama - Aflevering 5
Tristan krijgt slecht nieuws te horen van de politie, zijn papa neemt een drastisch besluit. De opnames van de videoclip met Anneleen en Brian zorgen voor problemen, tussen Cédric en Anneleen. Kamilla en Louis krijgen een nuttige tip over Flora van een anonieme man. Clarice nodigt Fien stiekem uit bij haar papa. Renzo zet zijn plan om wraak te nemen in actie.
6. Vloglab Drama - Aflevering 6
Fien komt op straat in aanraking met een aantal jongens. Renzo heeft spijt van zijn daden. Chloé komt toe bij de dansschool en probeert de haat-affiches te verbergen voor Sarah. De verhuis leidt tot enkele belangrijke inzichten in het liefdesleven van Cédric en Tristan. Stien en Ruben zijn klaar voor de housewarming van haar kot, maar of de avond even vlekkeloos verloopt...
7. Vloglab Drama - Aflevering 7
Chloé haar kaart wordt geweigerd wanneer ze met Sarah aan het shoppen is. Cédric helpt Tristan met inpakken en komt met een goed idee om Annelies terug te winnen. Kamilla waarschuwt Angela voor Daan. Stien haar kotfeestje begint heel gezellig, maar al snel wordt de sfeer wat minder wanneer Anneleen samen met Brian binnenkomt en Sarah ontdekt dat Kato haar dansact heeft gestolen.
8. Vloglab Drama - Aflevering 8
Het kotfeestje van Stien is nog volop aan de gang. De nieuwe Vloglabband geeft hun eerste optreden en Sarah haar dansact is een groot succes. Angela verliest haar vertrouwen in Daan. Steffi is bezorgd om Cédric en Stien en Ruben krijgen ruzie waarna Ruben zich volledig laat gaan...
9. Vloglab Drama - Aflevering 9
Stien is niet zo blij met het optreden van Ruben. Steffi laat Cédric weten dat zij en Mats niet heel serieus zijn. De Tiny Angels en Hooked maken zich klaar voor hun eerste live optreden, maar dit verloopt voor Anneleen niet zoals verwacht... Clarice moet op oudercontact komen voor haar slechte punten.
10. Vloglab Drama - Aflevering 10
Sarah krijgt onverwacht bezoek in de dansschool... Anneleen vindt troost bij Clarice na het bewogen optreden. Stien haar nieuwe vrienden ontdekken haar geheimpje. Chakir nodigt de vloglabband uit om het nieuwe clubhuis te bekijken. Chloé ontdekt wie Sarah saboteert. Cédric neemt Steffi mee naar een casino en Louis plant een leuke datenight voor Kamilla.
11. Vloglab Drama - Aflevering 11
Mats kan niet lachen met het accidentje in het clubhuis, Chakir en Tristan krijgen onverwacht bezoek tijdens hun trip naar Nederland. Chloé en Sarah gaan de confrontatie aan met de saboteur. Fien vertelt aan Clarice wat er gebeurd is. Cédric zijn papa besluit dat het genoeg geweest is met gokken. Ruben, Stien en haar vriendin gaan samen naar een concert, maar de avond loopt minder gezellig af.
12. Vloglab Drama - Aflevering 12
Steffi offert zich op om Cédric uit de nood te helpen, maar daar is Mats niet blij mee.. Chakir, Tristan en Zoë doen een zotte ontdekking in Nederland. Angela krijgt een speciaal bezoekje, tot grote frustratie van Daan.
13. Vloglab Drama - Aflevering 13
Angela gaat langs bij de ex van Daan en komt tot enkele belangrijke inzichten. In Nederland gaat de spannende zoektocht naar Flora en de verpleegster verder. Sarah en Chloé komen te weten of Sarah geselecteerd is voor de danswedstrijd. Chloé gaat op bosklassen en neemt het op voor Simon, als ze thuiskomt krijgt ze wel heel onaangenaam nieuws.
14. Vloglab Drama - Aflevering 14
Kamilla voelt zich niet veilig in België zo lang de verpleegster vrij rondloopt. Angela en Nadia confronteren samen Daan. De lesbische hater van Clarice en Fien leert eindelijk zijn lesje dankzij Anneleen en Stien. De vloggers nemen afscheid van Sarah die naar L.A. vertrekt.
Seizoen 7 (2021) 14 afleveringen
1. Aflevering 1
Na de explosie op de luchthaven hebben de vloggers elkaars steun meer dan ooit nodig. Ondertussen komt Angela in een ware nachtmerrie terecht bij Daan.
2. Aflevering 2
Steffi krijgt een onaangename verrassing als ze wakker wordt... Sarah krijgt goed nieuws te horen. Chakir wil Zoë verrassen met een tripje. Cédric geeft niet op en blijft Angela zoeken. Stien organiseert een leuke datenight, maar die verloopt niet zoals verwacht.
3. Aflevering 3
Chloé brengt een bezoekje aan Stien en Ruben op kot. Tristan komt te weten dat hij een nieuw familielid krijgt. Sarah moet even wennen aan terug samenwonen met Trudy, gelukkig is Joren er om haar op te beuren, ondertussen besluit Clarice dat ze schoolpresident wilt worden om enkele belangrijke veranderingen door te voeren.
4. Aflevering 4
Cédric en Steffi helpen Angela om meer te weten te komen over de geheime brief en gaan op zoektocht. Anneleen doet opnieuw een poging om uit de girlsband te stappen. Tristan gaat eens een kijkje nemen tijdens Annelies haar repetitie voor de missverkiezing. Stien maakt kennis met Ruben zijn collega Sam en Sarah probeert voor het eerst rolstoeldans.
5. Aflevering 5
Stien en Ruben gaan op dubbeldate met Sam, maar zij daagt uiteindelijk alleen op. Zita en Chloé gaan gezellig samen shoppen. Tristan ontmoet zijn pleegbroer. Sarah heeft een belangrijke afspraak bij de kinesist. Clarice is woedend op enkele leden van haar vereniging na een onaangename ontdekking..
6. Aflevering 6
De date van Sam, Stien en Ruben eindigt in mineur. Chakir zoekt nog steeds naar een oplossing om Zoë in België te houden. De vloggers trekken samen naar het huisje van de oma van Angela om haar grote mysterie te ontrafelen.
7. Aflevering 7
Nadat Ruben Stien laat zitten voor een gezellige date besluit ze samen met Anneleen te gaan feesten. Ondertussen houden de jongens een boysnight. Voor Clarice breekt een belangrijke dag aan, het zijn verkiezingen op haar school! Chloé heeft een minder leuke dag voor de boeg.. Ze gaat gaan shoppen met haar oma, maar dat loopt niet goed af.
8. Aflevering 8
Stien kan zich niets meer herinneren van het avondje uit, maar Anneleen ontdekt wat er gebeurd is... De jongens krijgen een onaangenaam bezoekje en Clarice besluit om samen met Honesto iets te ondernemen tegen de coach van de missverkiezing. Tristan ondervindt samen met Sarah hoe moeilijk het is om in een rolstoel te zitten.
9. Aflevering 9
Stien lucht haar hart bij Steffi, maar Sam komt de sfeer verpesten. Cedric leert Geoffrey kennen, die doet hem een gevaarlijk voorstel.. Simon zingt op de talentenshow een liedje en dat heeft een groot effect op zowel Zita als Chloe. Hendrik komt Angela helpen en Anneleen doet wel een heel goede ontdekking.
10. Aflevering 10
Sarah gaat langs bij Chlo en merkt dat er toch iets mis is...Tristan heeft een verrassing voor Annelies. Zo krijgt nieuws over haar asielaanvraag. Fien volgt Ellie haar raad op terwijl Clarice actie onderneemt. Chlo is niet helemaal eerlijk tegen Zita en Ruben en Sam besluiten Stien te achtervolgen.
11. Aflevering 11
Stien en Ruben gaan langs in het cafe om de camerabeelden te checken. Steffi heeft een accidentje... Zita ontdekt dat Chloe gelogen heeft tegen haar. Anneleen heeft goed nieuws voor de vloggers en Tristan ontdekt Cedric zijn geheim wat leidt tot een grote ruzie. Clarice en haar vereniging leggen de missverkiezing stil.
12. Aflevering 12
Sarah geeft voor de eerste keer rolstoeldans, maar haar les wordt onderbroken door een wel zeer onaangename gast. Clarice krijgt een zotte kans van haar directeur, maar daarvoor moet ze wel naar het buitenland.. Angela zorgt eindelijk voor een doorbraak in de politiezaak van Chakir. Zita is nog steeds woedend op Chloe na haar leugens over Simon en Anneleen werkt aan een nieuw nummer voor de Vloglab band.
13. Aflevering 13
Chakir laat Zoe de leukste plekjes van België zien omdat ze bijna moet vertrekken naar Nigeria, tot hij een wel heel geniaal idee krijgt! Steffi beseft dat Cédric en zij helemaal niet goed bezig zijn en maakt een vlog zodat niemand hetzelfde pad op zou gaan. Angela gaat op bezoek bij haar opa, hij reageert wel heel slecht op Hendrik. Stien en Ruben plannen een leuke cardate! Sarah voelt dat er iets niet klopt met de oma van Chloe.
14. Aflevering 14
Chakir vraagt Zoe ten huwelijk om haar zo in Belgie te houden, maar Zoe wijst hem af... Angela probeert haar toch op andere gedachten te brengen. Angela komt ondertussen ook een groot geheim over haar eigen familie te weten dat grote gevolgen kan hebben. De papa van Chloe brengt eindelijk een bezoekje aan de oma van Chloe en hij heeft een wel heel duidelijke boodschap. Anneleen wilt toch nog eens langs de Lazarus gaan om de daders van Stien te pakken te krijgen.
Seizoen 8 (2022) 14 afleveringen
1. Vloglab Crazy - Aflevering 1
Alle vloggers verzamelen aan het huis van Anneleen om haar op te sporen en te weten te komen wat haar overkomen is. Nadat de trouw van Chakir en Zoë abrupt eindigde proberen ze er nu toch het beste van te maken door samen op huwelijksreis te vertrekken.
2. Vloglab Crazy - Aflevering 2
De huwelijksreis van Chakir en Zoë verloopt niet zoals gepland... Angela ontmoet voor het eerst haar opa. Steffi vertelt het slechte nieuws aan Cedric, en Stien gaat samen met Anneleen naar het ziekenhuis om zo hopelijk meer info te krijgen over wat er die avond gebeurd is.
3. Vloglab Crazy - Aflevering 3
Clarice spreekt een laatste keer af met de vloggers in het clubhuis voor ze vertrekt naar Congo. Steffi wordt meer en meer geconfronteerd met de ziekte van haar mama. Anneleen komt te weten dat haar leerkracht op school iets te maken heeft met haar ontvoering.
4. Vloglab Crazy - Aflevering 4
Sarah besluit Joren een kans te geven, maar hun eerste date draait helemaal anders uit dan gepland. De papa van Stien vreest dat de verbouwplannen van Ruben en Stien voor problemen kunnen zorgen. Anneleen komt oog in oog te staan met haar leraar die ze verdenkt van ontvoering.
5. Vloglab Crazy - Aflevering 5
Cédric vraagt Steffi mee naar het bal, maar met alle problemen met haar mama ziet zij dat niet zitten. Tristan merkt dat de vrienden van Marnix foute boel zijn. Anneleen haar leraar stelt voor haar bijles te geven. Sarah voelt zich niet zo goed na haar eerste date met Joren. De papa van Chloé organiseert een feestje voor haar, maar dat loopt af in mineur.
6. Vloglab Crazy - Aflevering 6
Sarah besluit een zwangerschaptest te doen. Cédric vraagt Anneleen om zijn date voor het schoolbal te zijn, maar daar is Steffi niet blij mee. Kamilla en Louis zijn opnieuw in België en zoeken een babysit, Tristan schiet te hulp. Angela gaat samen met Seppe en Hendrik op zoek naar een leuk pand om een kamp voor kinderen te organiseren. Chloe beseft dat haar dagboek gestolen is.
7. Vloglab Crazy - Aflevering 7
Cédric vraagt Tristan mee als date naar zijn eindejaarsbal. Anneleen zoekt meneer Baetens meer en meer op. Chloé durft niet meer naar school nu ze haar dagboek gestolen en verspreid hebben. Sarah beslist tijdens een girlsnight om de meisjes in te lichten over haar zwangerschap.
8. Vloglab Crazy - Aflevering 8
Anneleen vraagt haar leerkracht mee op date. Tristan komt een bezoekje brengen aan de bende van Marnix, maar krijgt meteen een slecht gevoel. Sarah spreekt af met Wouter om hem de waarheid te vertellen. De papa van Cédric ontdekt dat zijn auto beschadigd is, Cédric liegt om zichzelf te beschermen. Chloé legt het terug bij met Zita en ze gaan samen naar een house party.
9. Vloglab Crazy - Aflevering 9
Chloe besluit niet te kussen met CJ, maar ze houden dit geheim, op school komt er heel veel reactie op. Steffi gaat de laatste keer op weekend samen met haar gezin... De politie komt langs bij Cédric, hij beseft dat hij in de problemen zit, maar Anneleen heeft een plan om hem te helpen.
10. Vloglab Crazy - Aflevering 10
Steffi moet afscheid nemen van haar mama...De vloggers hebben een verrassing voor haar om haar te steunen. Sarah krijgt slecht nieuws te horen, net zoals Stien. De zogezegde kus mt CJ blijft Chloe achtervolgen. Anneleen en meneer Baetens worden betrapt en ook Tristan en Marnix worden betrapt door Christophe.
11. Vloglab Crazy - Aflevering 11
De vloggers vangen Steffi op in deze moeilijke tijd. Angela wordt aangereden op straat... Chloé wordt op school door iedereen beledigd, Simon komt voor haar op. Sarah neemt een drastische beslissing en de vloggers vertrekken op kamp, maar daar loopt al meteen iets mis...
12. Vloglab Crazy - Aflevering 12
Sam komt hun uit de nood helpen met de platte band en zo kan het kamp nu echt beginnen! De kinderen volgen leuke workshops en de prakwar tussen Cédric en Tristan is on. Steffi heeft het moeilijk op kamp, maar de vloggers steunen haar en zingen als verrassing samen met de kinderen het kamplied ter ere van haar mama.
13. Vloglab Crazy - Aflevering 13
De voorbereidingen voor de slotshow zijn volop aan de gang. Steffi heeft het moeilijk op kamp en wordt boos op Cedric. Zoe belt Tristan met slecht nieuws. Seppe en Angela hun romantische date wordt verstoord door de kinderen die de boel op stelten zetten.
14. Vloglab Crazy - Aflevering 14
Het kamp zit erop en het is tijd voor de slotshow. Iedereen maakt zich klaar voor de toneelvoorstelling, maar niet alles loopt zoals gepland...
Seizoen 9 (2022) 1 afleveringen
1. Vloglab Forever - Aflevering 1
De vloggers komen in een benarde situatie terecht wanneer ze zelf verantwoording moeten afleggen bij de politie. Ze worden er van verdacht het toneelmes te hebben omgewisseld met een echt mes. Ruben heeft dan weer andere zorgen aan zijn hoofd, hij moet Stien nog steeds vertellen dat hij met Sam heeft gekust.
top cast
Fotogalerij
Video's
Bloopers
Weetjes

De kijkers bepalen zelf hoe elke aflevering afloopt, door te stemmen via de VTM KIDS-website.

© 2020-2022 VFDb.be
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Welke cookies gebruiken we en waarom?
We gebruiken cookies op vfdb.be. Sommige zijn noodzakelijk voor een optimale gebruikerservaring, andere leren ons hoe anonieme bezoekers de website gebruiken. Ten slotte zijn er marketing cookies om advertenties via Facebook en Google relevant te houden en om inhoud uit social media te tonen. De gemeten gegevens worden altijd anoniem verwerkt en nooit doorgegeven aan derden.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring (stap 1/5)

Noodzakelijke cookies
Deze functionele cookies garanderen je een optimale surfervaring. Zonder deze cookies zou onze site niet goed werken.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Analytische cookies (stap 2/5)
De analytische cookies laten ons toe om het surfgedrag van grote groepen (anonieme) bezoekers beter te begrijpen. Op basis hiervan maken we de informatie op onze website efficiënter en toegankelijker.
Belangrijk: we gebruiken de cookies van Google Analytics maar delen geen gegevens met Google!
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Advertentiecookies (stap 3/5)
Deze cookies zorgen ervoor dat advertenties voor jou geoptimaliseerd worden op basis van je surfgedrag. Als je deze cookies niet aanvaardt, krijg je nog steeds advertenties te zien. Alleen zullen deze niet aangepast zijn aan jouw surfgedrag.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Cookies voor marketing (stap 4/5)
Cookies van YouTube, Instagram en Facebook zijn noodzakelijk om inhoud (zoals filmpjes) van deze social media te bekijken.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Je cookies wijzigen? (stap 5/5)
Dat kan op elk moment. Klik onderaan op "Cookie instellingen" en pas je instellingen zo aan.
Toegevoegd aan uw favorieten!
Mijn favorieten
Toegevoegd aan uw kijklijst!
Mijn kijklijst