Series

Zie Mij Graag (2017 - 2020)

Mijn score:
+/- 30min | Drama, Komedie
 Zie Mij Graag
(2017) on IMDb

Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk en probeert haar leven met goede moed terug op de rails te zetten. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en haar kinderen waardoor ze voor eeuwig verbonden zal blijven met haar ex? Hoewel ze soms liever permanent onder haar fleecedeken zou wonen, probeert Anna haar nieuwe leven enthousiast te omarmen. Gesteund door haar twee beste vriendinnen en shapewear gaat ze vol frisse moed op zoek naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet, een nieuwe prins op het witte paard. Intussen worstelt Ben zelf ook met problemen, samen met zijn beste vriend Gunther.

Afleveringen
Seizoen 1 (2017) 14 afleveringen
1. Ik kan het alleen
Anna moet haar echtscheidingspapieren gaan tekenen op de rechtbank. Ze twijfelt of ze het wel alleen zal aankunnen met twee kinderen en vooral: zonder man. Bovendien vliegt er een vogel tegen haar raam. Anna durft hem niet te begraven. Ben woont al drie maanden in bij zijn beste vriend Gunther en diens vrouw Sas. Sas vindt het welletjes en wil dat Ben een eigen woning zoekt.
2. Ze missen mij niet
Ben neemt zijn twee zonen een weekendje mee naar de Ardennen in zijn camper. Dit is voor Anna de eerste keer dat ze haar oogappels twee dagen niet zal zien. Ze mist de jongens. Maar wanneer ze een sms van Ben krijgt dat ze een goede tijd beleven, draait Anna de knop om. Ze besluit het ervan te nemen met haar vriendinnen. Ben wil zich bewijzen als verantwoordelijke papa, maar bij de eerste stop op een parkeerplaats is hij zijn zonen al kwijt.
3. Happy single
Anna wil bewijzen tegenover Ben dat 'single zijn' niet zielig is. Ze geeft een grote 'Happy Single Party' in haar tuin. Tegen beter weten in en om te bewijzen dat ze helemaal over haar scheiding heen is, nodigt Anna de vrouw uit waarmee Ben haar bedrogen heeft tijdens hun huwelijk. Sas wil niet dat Gunther naar het feest van Anna gaat.
4. Young Ones
Anna ziet Ben met een nieuw liefje van 21 jaar. Het doet haar pijn dat ze vervangen is door een jonger exemplaar. Anna wil weer jong zijn en besluit dingen te gaan doen die ze deed toen ze jong was. Ze gaat naar een discotheek waar ze het liefje van Ben ontmoet. Ben en Gunther blazen na 20 jaar hun muziekgroepje nieuw leven in. Gunther heeft zijn keyboard niet meer aangeraakt sinds het rampzalige concert in parochiezaal De Prins. Ze willen opnieuw optreden in De Prins om dat recht te zetten.
5. Ik word geliked, dus ik ben
Anna surft op Facebook en besluit dat al haar kennissen een boeiender leven hebben dan zij. Ze wil bewijzen dat ze niet saai is. Anna faket met valse foto's op Facebook dat ze een actief leven heeft. Ze wordt verslaafd aan likes. Ben en Gunther willen allebei om verschillende reden een vasectomie.
6. 5 - 1
Sinds de scheiding zit Ben nu aan zijn vijfde vriendin. De teller staat bij Anna nog steeds op nul. Ze besluit dat het tijd is voor haar eerste vriendje na de scheiding, zoekt haar heil in internetdaten en vindt de perfecte match. Ben babysit op de kinderen tijdens de date van Anna. De verantwoordelijke vader sluit zichzelf buiten terwijl de kinderen liggen te slapen.
7. Drill
De schoolcijfers van Vic zijn achteruit gegaan. Anna geeft zichzelf de schuld omdat ze sinds de scheiding minder aandacht heeft voor het schoolwerk van de kinderen. Ze gaat er meer tijd voor maken en neemt het huiswerk voor biologie heel erg serieus: ze moet kikkerdril vangen en in een aquarium houden tot er kikkertjes uitkomen. Ben mist zijn kinderen. Hij belt hen of duikt op om met hen naar de bioscoop te gaan wanneer het hem uitkomt. En dat is niet altijd compatibel met de agenda van de kinderen.
8. Valentijn
Het is bijna de eerste Valentijn na de scheiding. Anna wil op Valentijnsdag niet alleen zijn en boekt voor die avond een tafel voor twee in een restaurant. Nu nog een date. Sas en Gunther geven elkaar al jaren cadeaus op Valentijn. Maar wat ze niet van elkaar weten, is dat ze al jaren cadeaus geven die de ander niet leuk vindt. Ben haat Valentijn. Hij wil die avond voetbal zien en een frietje eten. Maar dat gaat niet zoals verwacht.
9. Leve de chemie
Anna moet Lou inschrijven in zijn nieuwe school. Er staat al snel een lange wachtrij en Anna kan niet anders dan mee aan te schuiven en te overnachten op school. Ben komt haar onverwachts gezelschap houden. Sas heeft een PowerPoint-presentatie gemaakt met daarin de plus- en de minpunten van Gunther. Bij toeval leest Gunther de presentatie, maar hij leest enkel de eerste pagina waar de minpunten op staan. Hij is gekwetst en bluft dat hij Sas zal verlaten. De gigolo van Nicole vertelt haar dat hij uit het vak stapt.
10. De schorpioen
Vic heeft een nieuwe leraar: Jeroen, een knappe single op wie alle mama's verliefd zijn. Ook Anna. Ze gaat 'toevallig' samen met Sas en Nicole naar het zwembad wanneer Vic zwemles heeft. Tijdens de zwemles probeert Anna de aandacht te trekken van Jeroen. Maar ze heeft concurrentie van Katrien, de perfecte mama met het perfecte lichaam.
11. Hete tijger
Anna en Jeroen zijn al een tijdje samen. Anna vindt dat het tijd is dat ze seks hebben, maar ze heeft faalangst. Ze besluit zich dan maar bij te scholen in het onderwerp seks. Sas stelt vast dat het voor de belastingen gunstiger is dat ze trouwen. Gunther heeft een romantische kijk op trouwen. Hij begint zich te storen aan het feit dat Sas nooit spontaan is. Ben ontdekt dat Jeroen de nieuwe vriend is van Anna. Nicole wil promotie maken in het ziekenhuis. Daarvoor moet ze op een goed blaadje komen bij de seksistische ziekenhuisdirecteur.
12. Vrij gezellig
Anna en Jeroen zijn een maand samen, maar Jeroen wil snel gaan en vraagt de huissleutel. Anna en Nicole hebben het vrijgezellenfeest van Sas georganiseerd: nasi met kip van de afhaalchinees en een spelletje Levensweg. De perfecte avond voor de voorspelbare Sas. Maar Sas heeft grootse verwachtingen: als er één dag is in je leven waarop je verrast wil worden, is het je vrijgezellenfeest. Jeroen is een onverwachte gast op het vrijgezellenfeest van Gunther.
13. Keuzestress
Op de dag dat Sas en Gunther trouwen, staat Anna voor een verscheurende keuze: Ben of Jeroen. Sas waarschuwt Anna: ze wil geen scènes op haar feest. Anna kan geen 'nee' zeggen tegen beide aanbidders. Sas heeft te lang onder de zonnebank gelegen en ziet op haar trouwdag zo rood als een kreeft. Gunther moet zijn trouwgeloftes nog schrijven, maar heeft gebrek aan inspiratie. Ben moet de ringen van Sas en Gunther geven tijdens de ceremonie. Lente is jaloers, want zij wil dit doen.
14. Kerstspecial: Team Kerstmis
Anna en Ben vieren hun laatste Kerst samen terwijl ze zich voorbereiden om aan hun kinderen te vertellen dat ze gaan scheiden.
Seizoen 2 (2018) 13 afleveringen
1. Shit, ik weet het niet meer
Ben probeert met de hulp van Gunther Anna terug te winnen. Helaas voor hem is zij volop aan het daten. Wanneer Anna plots uit haar huis moet, zien Ben en Gunther een opportuniteit. Ben vraagt Anna om samen met de kinderen tijdelijk bij hem te komen wonen, maar dan slaat het noodlot toe bij Ben.
2. In de ring
Anna heeft medelijden met Ben wanneer ze hem ziet afzien na haar definitieve 'nee'. Nicole en Sas vinden haar een softy. Anna besluit 'harder' te worden en doet dat op een drastische manier. Ondertussen probeert Gunther zijn beste vriend te begeleiden in het verwerken van zijn liefdesverdriet. Dat zorgt voor spanningen tussen Gunther en Sas.
3. Anna, pas op
Anna moet op klantenbezoek naar Virton, maar ze durft niet met de auto op de autostrade rijden. Nicole en Sas helpen Anna haar rijangst te overwinnen. Gunther voelt een knobbeltje aan zijn borst en vreest het ergste. Ondertussen is Ben vaste klant bij osteopaat Sien Van Den Brande. Het is liefde op het eerste gezicht. Voor Ben toch. Sien denkt er anders over.
4. Seksuele opvoeding
Anna betrapt Lou op masturberen. Ze gaat haar kinderen seksuele voorlichting geven. Nicole blijkt een relatie te hebben met een getrouwde man en waarschuwt Sas dat iedere man in de juiste context vreemdgaat. Ondertussen leert de verliefde Ben Sien beter kennen.
5. Minnaars
Wanneer Anna hoort dat Ben de kinderen wil voorstellen aan Sien, besluit ze om deze nieuwe vrouw in zijn leven van dichterbij te bekijken. Sas vindt haar relatie een sleur en zoekt een gemeenschappelijke hobby. Nicole leert onverwacht de vrouw van haar minnaar kennen.
6. De nanny cam
De kinderen van Anna gaan vanaf nu week om week bij Ben en Sien wonen. Anna heeft het er moeilijk mee en bedenkt een drastisch plan om de kinderen toch te zien. Gunther heeft stress, hij moet een verjaardagscadeau kopen voor Sas. Nicole haar relatie met de getrouwde man komt onder druk te staan wanneer zijn vrouw achter hun affaire komt.
7. Een moeizaam etentje
Anna weet niet dat Gunther de vriendin van Ben heeft uitgenodigd voor een etentje met de vriendenkring. Zij is niet uitgenodigd. Anna ontdekt dat Vic een Pokémonkaart heeft gestolen van de dochter van Sas en Gunther. Ze besluit om de kaart onmiddellijk terug te gaan geven en dit op de avond van het etentje.
8. De sponsorloop
Anna haat lopen en heeft altijd een excuus om niet mee te doen aan de jaarlijkse sponsorloop op school. Wanneer ze van Vic te weten komt dat Sien dit jaar meeloopt, wordt Anna strijdlustig.
9. Een onverwacht avontuur
Sien maakt zich zorgen als ze merkt dat Lou haar begint te testen. Wanneer Ben hem de les wil spellen, komt hij te weten dat Lou het moeilijk heeft.
10. Een oogje op iemand
Wanneer Anna Willem, een oude kotgenoot van Sien, ontmoet, heeft Sien meteen door dat Anna Willem wel ziet zitten. Dit kan ze alleen maar toejuichen, want als Anna terug gaat daten, zal ze vast minder aanwezig zijn in haar leven. Met goede bedoelingen pusht ze de situatie net iets te hard. Nicole wordt er door Sas op gewezen dat ze zich weer te hard aan het aanpassen is aan Bob. Gunther wordt onzeker wanneer zijn nieuwe parallelleerkracht, Jeroen, erg populair blijkt te zijn bij de leerlingen.
11. Een nieuwe vrouw voor Ben
Anna hoort van Vic en Lou dat Ben en Sien uit elkaar zijn. Ze maakt zich zorgen dat Ben nu zijn voeten gaat vegen aan de huishoudelijke taken en gaat daarom op zoek naar een nieuwe vrouw voor hem en vooral een nieuwe plusmama voor Vic en Lou. Nicole, die veertig wordt, laat duidelijk horen dat ze haar verjaardag niet wil vieren. Sas en Anna hebben nochtans andere plannen. Lente betrapt Sas en Gunther tijdens orale seks en vertelt dit aan iedereen die het wil horen.
12. Flirten met een vrouw
Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.
13. Vreselijk nieuws
Wanneer Anna van Nicole en Sas te horen krijgt dat Sien zwanger is, heeft ze even tijd nodig om dit nieuws te verwerken. Sas zit met de handen in het haar omdat Lente haar communie niet wil doen. Lou vertrekt boos na een ruzie met Vic met de fiets naar een vriendje. En Ben en Sien zijn in een heftige discussie verzeild geraakt over de baby. Alle problemen worden plots gerelativeerd als er een agent voor Bens deur staat met vreselijk nieuws...
Seizoen 3 (2020) 13 afleveringen
1. Anna trekt in bij haar 20 jaar oudere vriend
Anna gaat na 3 maanden bij haar 20 jaar oudere vriend Jean-Philippe inwonen. Het klikt niet tussen hem en Anna's vrienden. Sas en Nicole organiseren een feestje om de plooien glad te strijken. De moeder van Nicole vergiftigt per ongeluk de hond van haar dochter. Ze vreest dat ze Franske vermoord heeft wanneer hij bewusteloos op de grond ligt. Gunther is ervan overtuigd dat hij peter wordt van de baby van Ben en Sien. Zij hebben echter iemand anders op het oog.
2. Vic vraagt veel aandacht aan JP
Eva, de 16-jarige dochter van Jean-Philippe, is geschorst op internaat. Ze komt terug thuis wonen. Anna wil de perfecte plusouder zijn en de beste vrienden worden met Eva. Daarvoor is Anna bereid heel ver te gaan. Vic vraagt veel aandacht van Jean-Philippe en wil dat hij elke dag met hem speelt. Jean-Philippe heeft daar niet altijd zin in. Lente heeft gefilmd dat Elly Franske probeerde te dumpen in een vuilnisbak. Ze chanteert Elly, anders laat ze Nicole het filmpje zien. De anders zo zelfzekere Sien krijgt schrik om te bevallen.
3. Ben stuurt Gunther naar de kinderwinkel
Anna wil meer weten over de overleden vrouw van Jean-Philippe, hij praat nooit over haar. Samen met Sas en Nicole snuffelt ze door oude spullen van Malika. Ze besluiten de geest van Malika op te roepen om meer te weten te komen. Ben is als verrassing voor Sien de oude babywagen van zijn kinderen aan het herstellen. Hij vergeet hierdoor de afspraak om de geboortelijst te leggen. Ben stuurt Gunther naar de kinderwinkel en geeft hem de opdracht toe te zien dat Sien geen babywagen op de lijst zet.
4. Ben wil de geboorte van zijn derde kind niet missen
Ben wijkt niet van de zijde van Sien. Hij heeft de bevalling van zijn twee zonen gemist en de geboorte van zijn derde kind wil hij niet opnieuw mislopen. Sien ergert er zich aan dat ze geen seconde alleen mag zijn. Met de hulp van Anna krijgen ze Ben toch zo ver dat hij Vic en Lou naar de voetbaltraining brengt. En net op dat moment moet Sien bevallen...
5. Anna wil van haar plusgezin een hecht gezin maken
Anna wil van haar plusgezin een hecht gezin maken en beslist om met z'n allen te gaan kamperen. Omdat JP bereikbaar moet blijven voor zijn werk als chirurg, doen ze dat in de tuin. Sien wil een kersenboom planten in de tuin, bovenop de placenta. Ben is die vergeten in de koelkast te zetten. Hij durft dit niet te zeggen tegen Sien en gaat op zoek naar een nieuwe placenta.
6. Nicole wil de begrafenis van haar moeder voorbereiden
Lou heeft onvoldoendes voor wiskunde en moet zijn jaar overdoen. Maar dat deert hem niet, want hij wil bakker worden en overschakelen naar het beroepsonderwijs. Anna gaat niet akkoord en wil dat hij ASO blijft doen. Ze steelt de examenvragen wiskunde om haar zoon te doen slagen. De verpleegster van Kind en Gezin praat Sien onnodige angsten in. Nicole wil de begrafenis van haar moeder voorbereiden. Elly houdt de leugen vol dat ze ongeneeslijk ziek is, om bij haar dochter te blijven wonen.
7. de vrienden gaan op bedevaart naar Scherpenheuvel
Elly kan de leugen dat ze terminaal is, niet volhouden. Lente bedenkt een plan voor haar. Ze sturen Nicole en haar vrienden op bedevaart naar Scherpenheuvel voor een miraculeuze genezing. Gunther staat op een crashdieet en heeft moeite om het vol te houden.
8. Gunther vreest dat een interim-leerkracht verliefd is op hem
Er wordt geroddeld dat Anna bij JP is voor zijn geld. Anna zal het tegendeel bewijzen en zoekt een bijverdienste. Nicole is erachter gekomen dat Elly heeft gelogen dat ze terminaal was. Nicole wil haar moeder dwingen de waarheid op te biechten. Gunther vreest dat een interim-leerkrachte verliefd is op hem.
9. Sas is koopverslaafd
Lou is verliefd, maar wil niet zeggen op wie. Anna is nieuwsgierig en wil het weten. Het antwoord is haar ergste nachtmerrie. Sas is koopverslaafd. Ze shopt online massa's kleding. Gunther wil haar helpen, maar ontdekt ook de wondere wereld van online aanbiedingen. Ben heeft een trauma opgelopen door de geboorte van Molly te zien. Hij heeft een erectiestoornis.
10. Ben wil meer qualitytime met Sien
JP werkt veel en laat, hij heeft geen tijd voor Anna. Ze heeft een drastisch plan om zijn aandacht te trekken. Sien heeft alleen nog maar oog voor de baby. Ben wil meer qualitytime met Sien. Ze heeft moeite om Molly bij een babysit achter te laten, zelfs al is het maar voor enkele uurtjes. Nicole ontdekt dat haar ma een relatie heeft met de baas van Anna.
11. Nicole haalt een gemene streek uit
Vic is jarig. Als geschenk wil hij nog eens zoals vroeger met Anna, Ben en Lou gaan zwemmen. Anna en Ben weten niet hoe ze dit tegen JP en Sien moeten zeggen zonder hen te kwetsen. Nicole heeft stiekem foto's genomen van Elly en Verkest. Ze dropt de foto's in de brievenbus van Verkest, in de hoop dat zijn vrouw de foto's ziet. Maar dan komt Nicole tot inkeer en beseft dat het een gemene streek is. Samen met Sas en Lente gaat ze de foto's terughalen, voor de vrouw van Verkest terug thuis is.
12. Anna, Ben, Vic en Lou gaan samen zwemmen
Anna, Ben, Vic en Lou gaan zwemmen voor Vics verjaardag. Ben heeft gelogen tegen Sien, ze mag dit niet te weten komen. JP is wel op de hoogte. Anna en Ben weten niet dat JP die dag op consultatie is bij Sien voor zijn pijnlijke rug. Nicole heeft er moeite mee dat haar ma en Verkest nu bij haar wonen. De we-time van Gunther en Sas wordt steeds verstoord.
13. De leugen van Anna en Ben escaleert steeds verder
Anna woont bij Ben, en Sien woont bij JP. De leugen dat ze koppels zijn, escaleert verder. Sas en Gunther geloven niet dat Sien en JP een koppel zijn en breken in het huis van JP in, op zoek naar bewijs. Elly heeft een nieuwe vriend, hij woont op Ibiza en ze wil bij hem gaan wonen. Maar ze durft het niet te zeggen tegen Nicole.
top cast
Fotogalerij
Video's
Bloopers
Awards

De serie won de prijs voor beste miniserie bij de Zuid-Koreaanse Seoul International Drama Awards.

© 2020-2022 VFDb.be
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Welke cookies gebruiken we en waarom?
We gebruiken cookies op vfdb.be. Sommige zijn noodzakelijk voor een optimale gebruikerservaring, andere leren ons hoe anonieme bezoekers de website gebruiken. Ten slotte zijn er marketing cookies om advertenties via Facebook en Google relevant te houden en om inhoud uit social media te tonen. De gemeten gegevens worden altijd anoniem verwerkt en nooit doorgegeven aan derden.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring (stap 1/5)

Noodzakelijke cookies
Deze functionele cookies garanderen je een optimale surfervaring. Zonder deze cookies zou onze site niet goed werken.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Analytische cookies (stap 2/5)
De analytische cookies laten ons toe om het surfgedrag van grote groepen (anonieme) bezoekers beter te begrijpen. Op basis hiervan maken we de informatie op onze website efficiënter en toegankelijker.
Belangrijk: we gebruiken de cookies van Google Analytics maar delen geen gegevens met Google!
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Advertentiecookies (stap 3/5)
Deze cookies zorgen ervoor dat advertenties voor jou geoptimaliseerd worden op basis van je surfgedrag. Als je deze cookies niet aanvaardt, krijg je nog steeds advertenties te zien. Alleen zullen deze niet aangepast zijn aan jouw surfgedrag.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Cookies voor marketing (stap 4/5)
Cookies van YouTube, Instagram en Facebook zijn noodzakelijk om inhoud (zoals filmpjes) van deze social media te bekijken.
Wij gebruiken cookies voor een optimale surfervaring

Je cookies wijzigen? (stap 5/5)
Dat kan op elk moment. Klik onderaan op "Cookie instellingen" en pas je instellingen zo aan.
Toegevoegd aan uw favorieten!
Mijn favorieten
Toegevoegd aan uw kijklijst!
Mijn kijklijst